Miljø bingo

I en perfekt verden ville alle strendene sett ut som dette

Hjelp oss å gjøre dette mulig…

DO Destination’s mål er å bygge en bedre verden. Å bygge en bedre verden inkluderer også å ta vare på miljøet vårt. Ønsker du å nyte naturen i sin fullkommenhet må vi bidra med konkrete handlinger.

Bli med å rydd land og strand ved å samel plast og andre gjenstander som forurenser naturen i omgivelsende dine.

DO Destination ønsker at dette skal være noe som kan være morsomt, og inviterer både barn, ungdom og voksne til å delta i miljøbingo. Miljøkunstnerne Prestgaard & Andersen har bidratt til prosjektet ved å lage bingoplatene og en arkeolog oppgave. Arkeolog oppgaven lastes opp sammen med bingoplatene. Bingoplatene har bilder av det avfallet som det er mest vanlig å finne langs kysten og strendene våre.

Delta i miljøbingo og vinn flotte premier.

Last opp bingoplate og eller arkeolog oppgave her.

Slik deltar du:

  • Velg bingobrettet eller arkeolog og print ut.
  • Kryss ut på bingobrettet etterhvert som du finner tingene som er avbildet mens du rydder.
  • Ta bilde av bingobrettet sammen med posen du har samlet med avfall.
  • Send bildene til dodestination@gmail.com med navnet ditt om du ønsker å delta i loddtrekkningen. Skriv hvilket land og sted du ryddet.
  • Poser til avfallet kan hentes på Kystlotteriets utleveringspunkter og du vil da også delta i Kystlotteriets loddtrekkning. Informasjon finner du her.

Premier:

De heldige vinnerne trekkes 28. desember 2020

Vinnerne blir publisert på webbsiden vår, på Facebook og Instagram. Til informasjon så blir alle bilder som sendes til oss publisert på nettet og andre sosiale medier, så det er viktig at det dere sender til oss kan publiseres.