Do Destination er basert på 100% frivillighet og er derfor avhengig av enkeltpersoner og bedrifter for å nå målene våre om å bedre de økonomiske og sosiale vilkårene for befolkningen i underutviklede samfunn. For å nå vårt mål om å bygge en bedre verden har vi fire forskjellige innfallsvinkler vi jobber med. Barnehjem, skole, bærekraftige prosjekter og miljø. Vi mener at alle våre områder må fungere sammen for å nå målet vårt. Alle prosjektene utføres i tråd med internasjonale og globale miljø og klimamål.

Våre mål

Bygge en bedre verden gjennom:

En ren og bærekraftig klode

Gi barn en trygg oppvekst

Gi mulighet for skolgang

Skape mulighet for utvikling og vekst

Vår historie

Merete og Victoria er gode barndomsvenninner som ønsket å oppleve noe sammen. I livet var vi kommet til et sted hvor vi begge hadde voksene barn og mulighet til å leve ut drømmen om å reise og oppleve andre kulturer og menneskene bak. Vår første reise sammen gikk til Brasil. Det var en sterk men givende opplevelse å møte menneskene i favelaen.

Vårt møte med mennesker som lever i enorm fattigdom gjorde så sterkt inntrykk på oss at vi bestemte oss for å fortsette å reise til områder hvor vi kunne gjøre en forskjell.

Vår andre reise gikk til Myanmar hvor vi besøkte et barnehjem litt utenfor Yangon. Munken som drev barnehjemmet, sa at det var lite håp om en bedre fremtid for barna pga mangel på skoler.

Vår opprinnelige plan var å besøke barnehjem på våre turer rundt i verden, men etter besøket i Myanmar så vi et stort behov for skoler og utdannelse. Der og da bestemte vi oss for at vi også skulle bygge skoler for å gi barna mulighet til et bedre liv.

På reisene våre får vi ikke bare oppleve menneskene og kulturen, men også alt det vakre landene har å by på.

Styret

Daglig lede og medstifter
Victoria Tønseth Pedersen

Styreleder
Hillevi Olsson

Nestleder
Liv Marie Bendheim
Kasserer
Karin Lill-Mari Rui
Sekretær
Crislyn Cerbas Børresen

Styremedlem
Thomas Børresen

DO Destinations årsrapporter


La oss jobbe sammen mot et felles mål