Om oss

Do Destination er basert på 100%
frivillighet og er derfor avhengig av
enkeltpersoner og bedrifter for å nå
målet om en bedre verden.
Skole, Ho Lain, Myanmar

Vi bygger en bedre verden gjennom de fire arbeidsområdene DO- Barnehjem, DO-utdanning, DO – Bærekraft og DO-miljø. Alle prosjektene utføres i tråd med internasjonale og globale miljø og klimamål.

Våre mål

En ren og bærekraftig klode.
Gi barn en trygg oppvekst.
Gi mulighet for skolegang.
Skape mulighet for utvikling og vekst.

Vår historie

Merete Nilsen og Victoria T. Persen, vi er gode barndomsvenninner som ønsket å oppleve noe sammen. I livet var vi kommet til et sted hvor vi begge hadde voksne barn og mulighet til å leve ut drømmen om å reise og oppleve andre kulturer og menneskene bak.

Vår første reise sammen gikk til Brasil. Det var en sterk men givende opplevelse å møte menneskene i favelaen. Vårt møte med mennesker som lever i enorm fattigdom gjorde så sterkt inntrykk på oss at vi bestemte oss for å fortsette å reise til områder hvor vi kunne gjøre en forskjell.

Vår andre reise gikk til Myanmar hvor vi besøkte et barnehjem litt utenfor Yangon. Munken som drev barnehjemmet sa at det var lite håp om en bedre fremtid for barna på grunn av mangel på skoler.

Vår opprinnelige plan var å besøke barnehjem på våre turer rundt i verden, men etter besøket i Myanmar så vi et stort behov for skoler og utdannelse. Der og da bestemte vi oss for at vi også skulle bygge skoler for å gi barna mulighet til et bedre liv.

På reisene våre får vi ikke bare oppleve menneskene og kulturen, men også alt det vakre landene har å by på. Men det viktigste av alt, kunne bidra til å bygge en bedre verden. 

Videre har vi fått hjelp av både enkeltpersoner og bedrifter til stort og smått, og takknemlig for alle donasjoner og arbeidskraft vi har fått.

Styret

DO – Destination har et arbeidende styre som jobber pro bono. Styremedlemmene bidrar med ulik kompetanse for å drifte organisasjonen.

MEG 1
Victoria T. Pedersen
Grunnlegger og Styreleder
Liv Marie Bendheim
Nestleder
MERETE 1
Merete Nilsen
Grunnlegger og Kasserer
Øyvind Johannesen
Sekretær

La oss jobbe sammen mot et felles mål